Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud

mellan a och o
far
fiktion
illusorisk
vision

biblar
bränns

vi
la
skäms

tiden
är
just

här

lik
smaken

av
trust

begär

med makten
med klockan

hälsa hem

far a o

hjärtat
och vem...




Fri vers av MedVetAnde
Läst 254 gånger
Publicerad 2020-03-25 22:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Herren.
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde