Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittrande kvarleva

Med solen
i ryggen
och våra
långsträckta
svarta skuggor
framför oss

löpande
in över mossan
mellan träden

blir vi stående
en stund

Betraktande
marmorbrottets
linbaneväxel

som reser sig
ur skogen

likt ett
monstruöst
rostigt
söndervittrande
skelett

Vi viker av
från vägen

tar sedan kisande
mot solen
stigen ner mot
stranden

Följer
havsbrisen

Nu
med våra
skuggor
som
eftersläntrare














Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-19 14:28



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Va fint du skriver Lottie
Den här tyckte jag mycket om
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP