Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur

Hur
ska jag

sanningen

När himlen
döljer
ditt anlete

När blommorna
på din grav
vissnat

När jag
har nått
världens
ände
utan att
finna dig...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-20 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP