Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av skrivarvän Liddes texter/textform


Tappat orden

Jag har tappat orden
Mitt hjärta gått under jorden
Känns som livet står stilla
När jag tänker på det mår
jag illa
Innan kunde jag ord fläta
Nu kan jag bara känslor förgäta
Antar att luften ligger tungt
En dag ska ja bli fri igen
det är lugnt...





Bunden vers (Rim) av Seasons VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-20 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP