Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad

Att leva ensam
är inte
att vara ensam

Att vara ensam
är att inte
finnas i någons tankar




Fri vers av Anders_A
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-04 14:29



Bookmark and Share


    vide
tänkvärd ordvändning :-)
2007-12-22

  Vanja-Kristina Morgell
Så är det verkligen! Vilken nåd att få finnas i någons tankar!
2007-02-01

  Anders P VIP
en tänkvärd och välformulerad aforism.
2007-01-02

  Martina_T
Precis så är det.
Kommer inte på någon bättre kommentar - men jag håller med!
Ha en fin sommar,

Martina
2006-07-12

  Mangal VIP
Ajajaj - den gjorde ont. Manar till fundering.
2006-07-05

  Janis Karlsson
Kort och kraftfullt, och ack sa sant. Fortsatt i samma goda stil!
2006-07-05

  Jessica Ebbesson
Usch vad sorgligt det låter att inte finnas i någons tankar. Dina ord är tankvärda!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A