Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åker tåg (Min klimatkamp 23/1))

Jag åker tåg.
Jag sitter vid fönstret,
men jag ser ingenting.
Det är svart, svart, svart.

Jag åker tåg.
Jag sitter vid fönstret,
vi passerar Tierp.
Det är ljusslingor i träden.

Jag åker tåg.
Jag sitter vid fönstret,
vi kommer till Uppsala.
Halva vagnen går av.

Jag åker tåg.
Jag sitter vid fönstret,
snart somnar jag.
Det är svart, svart, svart.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-23 19:17



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Det kostar på att värna om miljön. Tack för att du orkar!
Fin komposition i alla fall. Anaforerna dunkar som rälsskarvar.
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP