Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid imorgon



Vi lever på förhoppningen
att det bästa inte hänt än

går genom livet hungriga
tills vi dör av svällt

Vi öppnar ögonen när vi vaknar
bara för att fortsätta blunda

-längtandes efter morgondagen

Vi drömmer om den dagen som kommer
för att vi inte vågar acceptera

-ibland har det bästa redan hänt




Fri vers (Fri form) av FrejaGeraldine
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-26 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En aforismdikt. Wow.
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

FrejaGeraldine
FrejaGeraldine