Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd att du ska höra mig

Jag drar mig tillbaka
med medvetenhetens tacksamhet

Det är en lättnads besvikelse
när jag tar varje steg

Kommer du att försvinna nu
och lämna glömskan med mig

...eller kommer stjärnorna alltid påminna mig om dig

Det är min hemlighet
det som händer just nu

Tänk om du skulle stoppa mig
tänk om inte

Jag andas ut ditt namn
rädd att du ska höra mig




Fri vers (Fri form) av FrejaGeraldine
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-25 20:10



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Så längtansfullt,skört och vackert
2019-09-26

  Domenico VIP
Kanske en text om avsteg...ödmjukt vemod...men allting finns att läsa i stjärnorna de nätter då eftertänksamheten kommer ikapp...

2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

FrejaGeraldine
FrejaGeraldine