Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med slutna ögon ser jag allt

Med slutna ögon ser jag allt
hör förtvivlans bakgrundsmelodi
samspela med mitt desperata hjärta
Bedrövelsens orkester
dirigerad av sorg
som avslutar varje stycke med hopp
Violinen spelar omsorgsfullt
mina diskreta snyftningar
i takt med saxofonens
hänsynslösa toner
av saknad
Men det är ljudet av pianot
som förstör lungornas koncentration
som berättar om förlusten
sjunger om dig
Med slutna ögon ser jag allt
det som gick förlorat
det som aldrig blev
Vår film med medverkan från
bedrövelsens orkester




Fri vers (Fri form) av FrejaGeraldine
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-11 09:03



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Vackra anslag...tunga ackord...musikaliska metaforers toner...
2019-09-11

  J P
"Med slutna ögon ser jag allt
det som gick förlorat
det som aldrig blev"

Snyggt!!
/J
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

FrejaGeraldine
FrejaGeraldine