Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIGERDÖD.

Nattsvart är den nya digerdöden,
som ett avgrundsvrål i våra öron.
Skriker den förlorade
framtidstron.

Vad saknar vi, människobarn
i tillit och förhoppning
vår trosgrund blev förkastad, förbrukad.

Kärleken och trons trygghet förringas nu dagligdags.
Vem smeker en tårad kind, när
saknad efter trygghets Gud
förblir oändlig.

© Bosse 29 januari 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-29 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten