Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfaser

Förr

stor kapacitet

men ont om tid

påtvingad effektivitet

 

Nu

gott om tid

men liten kapacitet

fri individ




Bunden vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 113 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-29 20:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bra sammanfattning av livsfaser!
2020-02-05

    ej medlem längre
Haha.. igenkännande - snyggt..
2020-01-29

  överlevaren VIP
Ja kontraster....bra ordat!
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)