Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Stig

Stigen du vandrar kan vara snårig eller röjd.
Det spelar ingen roll vilken du tar om du inte är nöjd.
Håll huvudet högt och tänk på din sak så kommer även den krokigaste stig bli rak.




Bunden vers av Malmberg81
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-29 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malmberg81