Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tvist

Du såg mig, jag blev så lyckligt kär.
Du tog mig an dig, på ont och på gott.

Ett ljus i mitt mörker när allting tär.
En lycka genom kroppen, som att vinna på lott.

Men det visade sig dock att lotten var en nit.
Jag hatar dig "älskling", varför såg du ens hit?




Bunden vers av Malmberg81
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malmberg81