Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

I väntan står tiden,
de högresta träden,
tålmodigt vajande
i den tysta vinden
Ängarna utbredda
väntande på svar,
en enstaka fågel
mellan träd till träd




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-30 09:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön naturkänsla!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta