Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmansland


I ödemarken
hör vi hemma
du och jag

Och fastän där
ekar så ödsligt
mellan berg
och dal

håller vi oss
krampaktigt
kvar

Alltmedan vi
antar alla
bergets nyanser
av grått
som helt säkert
kommer att blekna
mer och mer

Och tunnas ut

Bland
massiva
klippblock

i fjärran

Sammanlänkade

Fångade
i en gråzon
kallad
ingenmansland




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-31 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP