Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapenvård 101



Han frågade,

”Hur kan du älska så vårdslöst,
är du inte rädd att gå sönder?”

”Övning ger färdighet.
Vackraste,
jag kan plocka ihop mig själv i sömnen”




Övriga genrer av Vilsna
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-31 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna