Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se7en+1

Superbia, avaritia, luxuria, invida, gula, ira, acedia.
Det finns en dödssynd kvar - att vara onormal.
så vi
ställer klockan med en rimlig snoozemarginal.

Samlar lönespecifikationer
Instagrammar våra traditioner.
Alla kan inte få chefpositioner,
så vi
sänker våra ambitioner.

Bränner ut oss för att få goda referenser.
Läser Petter Stordalen
men känner som Brenda Ann Spencer.




Övriga genrer av Vilsna
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-15 20:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är toppen.
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna