Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvärdera, utvärdera, kapitulera


Du förstår mitt hjärta,
din övertygelse är
bara summan av en
rad temporärt
accepterade hypoteser




Fri vers av Vilsna
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-29 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna