Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld ger guld, älskade

Älskling kom,

kom i mig

och lyssna ett ögonblick

-

Eva och Adam

i all ära

men jag är Lilith

-

Män ska älskas, inte trotsas
Romans är på låtsas

Trots att
vi ljuger tills vi tror våra lögner

Trots att
vi älskar tills vi glömmer

Viska i mitt öra
’Jag vill inte fly längre’

-

Fullast vinner
när hjärtat ömmar

Du vill skydda henne
genom att förringa hennes drömmar

-

Hon behöver dig, vackraste

mer än någonsin

Men,

du kan bara älska henne

när hon inte är din




Fri vers av Vilsna
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-23 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna