Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motiv för poesi


Jag blev poet
för att aforismen
alltid kommer
överträffa rapporten
när det kommer till
att skildra
sanningen




Övriga genrer av Vilsna
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-29 23:49



Bookmark and Share


  henke_r
Klockren! Kul att se dig härinne igen.
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna