Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen pratade vi

 

ja och så pratade vi och så


och inte blev vi klokare för det
lite mer överens lite mer uttalat
och ännu lite mer förvirrat.

 

som en berg-och-dal-bana
upp och ner och runt ett varv
vad är upp och vad är ner
vem är du och var är jag

 

hur ska detta sluta




Fri vers av Nova-Liv
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-07-04 22:57



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
bra igenkäning och snygg formulering. berg-och-dal bane liknelsen är dock så uttjatad att den förstör dena annars så bra känslar i andra stycket
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv