Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi trotsar naturens lagar

En enkom erfara
Framåt En farandes genom
Ensamhetens sorgsna skara,
För ibland jobbar du hela veckodagar.

En tänker på hur röda dina kinder bliver,
När En dig smicker giver,
Öga mot öga, lur eller messen En skriver,
Vetandes med ett leende att jag nätterna utan dig,
Ibland kvider.

Inatt är ingen sådan natt,
En är vaken bara för att,
Men du står schack matt,
Mot din förnekan är det så sant som det är sagt.

Du är bland den och det vackraste jag sett,
En har sett många länder,
En av världens vackraste stränder,
Den fick En att häpna,
Men du gör dock En svag i knäna.

En önskar dig att i drömmen,
Får vara där En var när medaljen blev vår,
Jag tänker på dig när tiden känns svår,
Det fyller mig av hopp, snart är det vår,
För jag längtar efter sommaren, den som alltid trotsar naturen och blir till vår.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech