Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden mellan oss

Jag ser din trötta blick
och vill vagga dej.
Men du måste jobba nu.

Och jag står i maskinen bredvid,
den talar högt.

Och du balanserar dina ord
på din.
Hör dej ej.

Ord som gjuter tystnad
om att orka en dag till.

Tills timmen är slagen,

då vi kan ta varann i hand
och gå hem.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-02 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg