Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan husen





Kanske ekot
som studsar mellan husen

hittar sin vän
till slut.

plötsligt så avtar det
Det är som vågor som vänder tillbaka

men dom kommer åter igen
för att finna till slut.

Vågorna, ekot
mellan husen




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-02 21:44



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
En återkommande melodi och innehåll!
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg