Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det finns liv finns det hopp

 

 

Så hoppa på nu! :)




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 13:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Säg det till paddan du klippte benen på förra veckan he
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
Aldrig förlora hoppet! Då tappar vi all handlingskraft.
2020-02-03

  ULJO
Hoppet det sista som överger oss människor
2020-02-03

  Feliaxel VIP
Bra uppmaning
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP