Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt

En dikt är en dikt,
en saga
den kan handla om mig, den kan handla om dig
en dikt är en dikt
ett minne,
en fantasi, en känsla
ibland är rösten min
ibland en bikt
men inte alltid
likväl en dikt




Fri vers av Jo.Nilssn
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo.Nilssn
Jo.Nilssn