Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Jag tvivlar på mig
jag tvivlar på dig
jag tvivlar på det jag hör
jag tvivlar på det jag gör
jag tvivlar när inget händer
jag tvivlar när jag är med vänner
jag tvivlar och tvivlar
det är sådan jag är
ja jag tvivlar på allt
mitt tvivel framförallt




Fri vers av Jo.Nilssn
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo.Nilssn
Jo.Nilssn