Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvarstående

 

skäret i yttre havsbandet

min oros blinkande lysboj

vid grundet förankrad

sötsalt vatten omsluter

 

det som är större än allt

både inom och utom

gav jag mitt viskade ja

ristat på hällen

nära vattenlinjen

ständigt översköljd

i svallande samtal

på ditt och vågornas

modersmål

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-04 14:57



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-02-05

    Sefarge VIP
Som balsam mot
sköljande vilo
-strand
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
Oro som dämpas, vacker naturbild.
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg