Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smått

 

 

så glad

ska bli farmor igen

yngsta sonen

pappa för tredje gången

blir ett sommarbarn

ska bli så härligt

hålla "knyttet" i min famn

känna ömheten inom

minnas mina barns första tid

bara allt går bra

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-04 17:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Lycka till!
2020-02-05

    ej medlem längre
Grattis. Glädjs åt din glädje.
2020-02-05

  ULJO
Grattis. Härlig vår sommar har framför dig.
2020-02-05

  överlevaren VIP
En stor lycka och glädje!
2020-02-04

  Bodingen VIP
Lycka till!
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
Grattis! Härlig känsla med de små. Och så oron, som du skrev, "bara allt går bra". Mödrar och far-och mormödrar lever alltid med oron. Hela livet.
2020-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Grattis! Låter härligt.
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP