Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som nyligen blockerat mig!

 

 

Varför?

Jag har inget otalt med dig, har aldrig på något sätt förolämpat eller trakasserat dig.Är det mina texter du reagerat på så behöver du ju inte läsa dem.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-05 17:29



Bookmark and Share


  ULJO
Finns många konstiga förehavanden här på poeter.se.
2020-02-06

  Bodingen VIP
Innan mysteriet löser sig så kör lite pausmusik, "Block Buster med The Sweet.
2020-02-05

    Lena Staaf VIP
Hoppas det inte är jag? Man kan råka blocka av misstag.
2020-02-05

    ej medlem längre
har också blivit blockad av folk
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP