Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten publicerade jag här på Poeter.se första gången den 27/12-2017.


Rim och Reson.

Rim och Reson, något av ett sinnets resår
tänkas kan, en rent rimligt formbar trikå
sans och balans i en utsökt konvertibel dialog,
en resonabel diktion, en blommande berså;
ett uns av sinnlig pragmatisk diskurs,
skeppan´full, av daggfrisk dublon.




Fri vers (Fri form) av Olof Lagerhorn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-06 12:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Här kan man tänka på vad man själv lägger i de orden...bra...
2020-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet.
Texten får mig att tänka på min mor som ofta använde det uttrycket i sin barnuppfostran.

2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP