Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything goes my way

Yeah, go with the flow...
Now, everything goes my way...

I´m singing and dancing in the rain....
What a glorious feeling - I´m happy again!

Oh,what a little moonlight can do...!

I am a wonderful woman! Yeah!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av bohemen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-08 11:39



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, man ska älska sig själv! God luck!
2020-02-22

  Öknens Ros VIP
Mycket positiv anda det här!
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP