Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskatta livet som det är!

Ja! Du kan inte förändra världen! Du kan bara se det du älskar, det du uppskattar! Låt resten vara!
Vänd dig bort ifrån det som misshagar dig!
Vänd dig till det som behagar!
Vi ska ändå dö en gång!
Så, lev här och nu!
Det enda du kan göra!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2020-02-08 11:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, kanske inte förändra, men påverka lite! Har man tron så kan man förändra genom bön å främja det som är gott!
2020-02-08

  Koloristen
Jesus är livet. Och det liv Han ger är evigt.
2020-02-08

  Öknens Ros VIP
Man kan förändra i den lilla värld man är.
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP