Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se SvT Play...


HUSTRUSKOLAN!

DOX sändes i SvT, en produktion från Ryssland,
namnet; "Hustruskolan", att tjejer och kvinnor,
det täcka könet kan vara så grova, våldsamma
och sexualiserade har jag dock inte upplevt.
Med illa dold förtjusning avnjöts spektaklet, undra
på att Me Too rörelsen fick fäste, men nu avtagit.

Damtoaletten är en utmärkt plats att avlyssna!(?)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 198 gånger
Publicerad 2020-02-08 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje