Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta risken är att leva

Jag anser att det är nödvändigt att ta risker!
Det är ju då du lever!
Det finns ju inget att vara rädd för!
DU bestämmer hur långt du vill gå.

"För, den största risken är att ingenting riskera!"

"Den som inte riskerar något, han kan inte lära sig något, inte känna, inte
förändras, inte växa, älska och leva..."




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-08 14:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Motion är mitt måtto, stavgång utan risker mitt andra, och att komma hem helskinnAd från affären mitt tredje!
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP