Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGPLANSLÄGE

Du ringde min telefon
Jag frös till is
Samtidigt som jag brann upp inombords
Du gör mig
nervös samtidigt som du ger mig
vad jag alltid letat efter

Trygghet
Öppenhet
Kärlek
Vackra ord

Men jag vet inte vad jag ska
göra av allt det där
Som jag aldrig fått förut
Så jag svarar inte
Sätter mobilen på flygplansläge och
Hoppas att känslorna ska svalna
Att du ska ge upp
Och lämna mig så som jag är van

Känslokall och
rastlös
Hopplös
Ett hopplöst fall som ingen
lyckas få på fall
Isolerad i mitt eget huvud
Isolerad i min egen värld
Där ingen kan såra mig
Lämna mig
För i min otrygghet
Finns det en trygghet i
Att veta att
Ingen någonsin kan såra mig igen




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-08 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas