Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristalldrömmar

Drömmar sköra som kristaller 

Bär jag inom mig

Försöker bädda in dem med tro

Men det är så svårt

När herr Ågren knackar på

Med sin röda panik var natt

Äter upp mitt självförtroende 

Bit för bit

Som om det vore godis

Och jag kan inte låta bli att undra

Är det värt att hoppas eller tro

När jag aldrig får ett svar

 

För att ständigt måsta vänta

Tills tiden tagit slut

Det krossar alla drömmar

Så alla kristaller de sprids ut

Och blir till snökristaller

Som smälter på min kind

Bland nattens alla tårar 

Herr Ågren tvingar fram




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-24 08:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör!
2020-03-01

  Evelyn Falk Möller VIP
Ågren är ingen bra känsla att ha nära sig och speciellt inte om den fått för sig att dyka upp i parti och minut. Det kallas Stalking och är enligt lag förbjudet! Anagram på Ågren finns många som förringar dens kraft; Å regn, Grenå, Rågen.... Att förminska sin fiende ingår för att förminska dess kraft.

Som vanligt skriver du alldeles förtjusande bra, Maria.
2020-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att Herr Ågren skall försvinna
så att du lugn och harmoni kan finna!
2020-02-24

  ULJO
Stark text. Väl förmedlat
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP