Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jana i tokrosa pyjama


Så livlig, så lycklig dröm

En vanlig morgon och vi vaknar
I stora sängen som vi pratade oss tills sömn
Två glada flickor mitt i sommarlov

Och radio plötsligt spelar gammal sång
”Med mig blir du aldrig gammal”

Vem hade vald just denna låt?

Jag vill att vi slipper höra
Jag vill att vi slipper veta
Jag vill att vi kan bara vara…
Att ha småtråkig mitt i sommarheta…

Att vara fri att göra som vi vill…
Att stanna kvar i ljusa drömmen….
Att skapa en enda lilla minne till …

Att ha med sig den dag jag vaknar
Till mörka vintermorgon utan snö
Tills vetande att du aldrig blir gammal

Du blev "för ung för att dö"




Fri vers (Fri form) av Claire Fransson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-10 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claire Fransson