Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågade om mitt nummer

Du frågade om mitt nummer när du kom

Lite sen och lite stressad
Som om du ville
Men kunde inte sms:a

Som om det var inte du
Som om det var inte jag

Kanske vi är helt nya varje dag
Kanske vi är inte längre dom
Kanske behöver vi börja
Varje dag med att börja om




Fri vers (Fri form) av Claire Fransson
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-11 09:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
riktigt bra.
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Claire Fransson