Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande gräns

Du är här
men också
där
I den ljumma
framtiden
I den stundande
katastrofen

I dina tankar
svävar oron
Förhoppningarna
avlöses av
fasorna
Du får ingen vila

Jag ser
Men kan inte
göra mycket

Så idag tänder
jag ett ljus för dig
i mitt hjärta

och hoppas det sprids till ditt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-11 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP