Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort inhopp. Totalkaos här. Återkommer när/om underlivet ordnar upp sig. Puss på er! <3


Med livet mot strupen

 

Med livet mot strupen

ligger han trånande och väntar

på att tystnaden skall vridas upp.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-12 14:06



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Din text är - som alltid - berörande ! Den första raden säger allt ! Som ofta förr hoppas jag på en lycklig utgång !
2020-02-12

  Öknens Ros VIP
Hoppas allt ordnar upp sig, så vi får ta del av dina sanslösa alster igen.
2020-02-12

    Lena Staaf VIP
Vi längtar också - efter fler dikter från dig!
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP