Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fritidsledaren

Kärlekens armé
ledes varsamt
inget fel med de
ty empati forcerad
får ingen att le
Men ändock är jag hård
mycket vill ha mer
av vardagens hjältar
av anledning så enkel
ty storheten jag se
I armén som skänker glädje
som får ungarna att le
Må ni hålla
må ni älska
och er egna storhet se.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-13 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ordet "fritidsledare" är en oxymoron.
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP