Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänkande

Förvänta dig inte

mer av andra

än vad du själv

är beredd att ge

men gör för andra

lite mer än vad de

förväntar sig att se




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-16 17:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2020-02-17

  Solweig Jansson VIP
Instämmer med övriga : en väldigt bra levnadsregel !
2020-02-17

    Sefarge VIP
Gott råd att lyda!
(om andan
faller på?)
:)

2020-02-16

  överlevaren VIP
Ett bra motto att leva upp till!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)