Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njugg

När man bygger sitt liv

av snålhetens och bitterhetens stenar

är det mycket man själv försakar

och andra förmenar




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-17 17:52



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert formulerat om smärta !
2020-02-18

  överlevaren VIP
Man bygger sig en mur som stänger ute...
2020-02-17

  Öknens Ros VIP
Så sant!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)