Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

Tiden är ibland en vän att efterfråga

den kan läka och den kan gömma

den har en säregen förmåga 

då den skeendena lätt kan glömma




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 18:00



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Jo instämmer!
2020-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Alldeles sant!
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)