Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inte vill ha sant mellan tårna, utan istället känna livets bris..


Den steniga stranden

Funderar
på att leta upp
en riktigt stening strand idag.

Känns
som om jag saknar
såna i mitt liv just nu.

Dagarna
har en tendens
att trilskas med mig.

De gömmer undan möjligheter
missunnar mig mer tid

Behöver
en spräcklig, len och kantig
bit av livets berg

Vill
ha några spännande
tidpressar

Som kunde hålla kvar ögonblicken åt mig.



Äh, nu blickade jag igen...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-07-05 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris