Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm

Jag vill att du glömmer det jag aldrig sade
Eftersom ingen hittar orden att säga

Glöm allt jag aldrig gjorde
Och förlåt det som aldrig var fel

Och tänk på det som aldrig hänt
i en tid där alla klockor har stannat




Fri vers (Fri form) av Staffan Nygren
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-20 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nygren