Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna faller uppåt

Du skriker men det kommer inget ljud
Jag öppnar fönstret men det finns ingen sol

Du gråter men tårarna faller uppåt
Mot den röda kalla himlen som alla har glömt




Fri vers (Fri form) av Staffan Nygren
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-20 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nygren