Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under årstiderna

Under årstiderna
finns all väntan
väl bevarad,
tålmodig och stark
som fröet i jorden,
sakta växande,
blommande ut
i sol eller snö




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-02-22 09:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I all väntan spirar förhoppningar.
Harmonin blommar såsmåningom ut.

2020-04-04

  Julio VIP
Härlig text
2020-02-25

  Stisse
Tycker om din dikt som fångar denna längtan och väntan. "Finns all väntan väl bevarad" är lysande.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta