Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflexion

Morgonstund min egen tid

Det är då jag reflekterar

Det ger en sällsam sinnesfrid

När jag sitter och planerar

 

Jag gör en kort agenda

Av allt som är av vikt

Noterar allt det kända

Det ger en bättre översikt




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-22 15:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tydlig och bra överblick!
2020-02-25

  mare VIP
Fint formulerat
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)